Välj Portproffsen för att utföra din service av portar

Utöver att erbjuda ett stort sortiment av olika typer av portar så som garageportar och industriportar så erbjuder vi även service av portar. Detta gör att vi på Portproffsen kan erbjuda helhetslösningar där vi hjälper dig att hitta den perfekta porten. Sedan ser vi till att montera porten åt dig och kan regelbundet servar porten åt dig för att se till att den möter rätt standarder.

Vikten av att ha regelbundet servade portar

Det är otroligt viktigt att ha servade portar, särskilt om du inte har installerat en ny industriport under en längre tid då. Detta då äldre portar inte är designade med samma hållbarhet och säkerhetskrav som moderna portar. Vilket i sin tur gör att de löper en större risk att gå sönder eller orsaka olyckor om du inte servar de regelbundet.

Genom att beställa regelbunden service av portar så säkerställer du dels säkerheten för din lokal. Men även att du inte blir stående med en port som i värsta fall inte går att öppna. Vilket i sin tur kan orsaka totalt driftstopp för hela din operation beroende på storleken på din lokal. Självklart kan du bestämma en regelbunden serviceintervall direkt efter att du har fått en helt ny port monterad av Portproffsen.

Portproffsen är en av de bästa inom portservice

Vårt mål är att bli störst inom portinstallation och portservice i Dalarna och vi är på god väg mot vårt mål redan. Den främsta metoden vi använder oss av för att se till att vi möter vårt mål är att erbjuda portlösningar som är skapade på en individuell nivå. Detta gör att två olika kunder väldigt sällan får samma lösning. Vi kommer fram till vilken lösning som är bäst genom att genomföra behovsanalyser och ta reda på all relevant info om dig och ditt företag innan vi skapar en offert.

Vi använder även vår breda kunskap av branschen både vid montering av nya industriportar och när vi utför service av äldre portar. Detta gör att du kan känna dig säker på att vi utför arbetet på korrekt sätt. Vi är välbekanta med de allra flesta portlösningar som används i Sverige idag inom allt från industriportar till garageportar.

Vi har kunskapen och erfarenheten som krävs

Med vår erfarenhet i branschen så behöver du sällan fatta egna beslut gällande portar eller ha någon egen kunskap alls. Vi kan hjälpa dig med allt från att välja ut rätt portar till att rekommendera ett passande serviceintervall för produkten och den funktion som den kommer att fylla för dig. När du anställer Portproffsen så kan du alltså själv fokusera på annat som att driva företaget eller vad du ska hitta på till helgen.

Vi kan hjälpa dig med att serva allt från industriportar och garageportar till lastbrygga, grindar och mycket mer. Om du är osäker på om vi kan hjälpa dig eller inte så kan du alltid kontakta oss genom vår hemsida och ställa en fråga. Vare sig det gäller att komma fram till en ny lösning eller om det rör sig om service för en existerande lösning så kan vi oftast hjälpa till på ett eller annat sätt.

Offert

Önskar du en offert på service av port. Kontakta oss via telefon eller här på hemsidan för mer information eller offert.

service av portar

Samarbetspartners

Här är några av våra samarbetspartners. Klicka på länkarna för att komma till deras hemsidor.